8 Nisan 2012 Pazar

Bodrum Makarnası Tarifi

250 gr dana kıyma
1 soğan
1 Kaşık salça
2 Tane küp küp doğranmış domates
1 Çay kaşığı karabiber kimyon kırmızı biber
2 Bardak sarımsaklı yoğurt
1 Paket fiyonk makarna
3 Çorba kaşığı margarin
Makarnayı bol suda 10 dakika haşlayın, kıymayı soğanı domatesleri salçayı koyup 1 kaşık margarinle devamlı karıştırarak pişirin tuz karabiber kimyon koyun sıcak tutun sofraya getirebileceğiniz bir tepsiye iki kaşık yağ eritin makarnaları katıp karıştırın sıcak kıyma sosunu üzerine gezdirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder