11 Mart 2012 Pazar

Üç Peynirli Spaghetti Tarifi

1 paket spagetti makarna
125 Gr rokfor peyniri (küp şeklinde doğranmış)
100 Gr beyaz peynir(küp şeklinde doğranmış)
125 Gr parmesan peynir
2 Çorba kaşığı kaymak
1 Çorba kaşığı maydanoz
Tuz, Karabiber
Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin.
Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Eritilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş karabiber ile süsleyerek sıcak olarak servis yapın. Afiyet Olsun...
NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder