11 Mart 2012 Pazar

Karides Soslu Tagliatelle Tarifi

1 paket Tagliatelle makarna
2 avakado
1 soğan
250 gr.karides
50 gr.çiğ krema
2 domates
1 limonsuyu
3 yemek kasığı zeytin yağı
Tuz, biber, biraz ketçap
Karidesleri temizleyin. Tazesini kullanıyorsanız 2-3 dakika kaynatın. Daha sonra bunları mikserden geçirin.
Domatesleri küp küp, avakadoları küçük parçacıklara ayırarak, bunları da mikserden geçirin. Limon suyu, zeytinyağı ve ketçap ekleyerek 1-2 dakika makinede çevirin.
Büyük bir tavada 1 kaşık zeytinyağı ile rendelenmiş soğanı kavurun. Mikserdeki sosu, krema, tuz ve biberi soğan ilave ederek bir süre pişirin. Makarna paketinde tarif edildiği şekilde pişirdiğiniz makarnayı süzün ve sos ile iyice karıştırın. Önceden ısıtılmış olan tabaklarda sıcak servis yapın. Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder