14 Temmuz 2012 Cumartesi

Kaparili Spagetti Tarifi

1 paket spagetti (ya da şerit makarna)
3 diş sarmısak
60 gr çekirdeği alınmış siyah zeytin
4 çorba kaşığı kapari
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, Karabiber

Makarnaları az tuzlu suda arada bir karıştırarak 8 dakika haşlayın. Kalın dipli bir tavada zeytinyağını ısıtın içine sarımsak, zeytin ve kaparileri atıp yaklaşık bir iki dakika çevirin. Suyu süzülmüş makarnaları sosun içine atıp karıştırın. Servis tabağına alıp üzerini arzuya göre kaşar peyniri rendesi ile süsleyip sıcak olarak servis yapın. Afiyet Olsun...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder