18 Temmuz 2012 Çarşamba

Çerkes Tavuklu Makarna Tarifi

1 paket makarnna
Tavuk göğsü
3 su bardağı su
Sarımsak
bayat ekmek
ceviz
karabiber
kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz


Tavuğu haşlayıp tel tel ayırın. Sarımsakları,tuzu, kara biberi, ufalanmış ekmeği tavuğun haşlama suyundan birazını ve cevizi blanederda çekin. Makanrnayı haşlayıp süzün. Zeytin yağında kırmızı biberi ve makarnayı çevirin. son olarak çerkez tavuğunu ekleyip iyice harmanlayın
Bu tarifi soğuk yapmak istiyorsanız makarnayı süzdükten sonra yıkayarak mazlemeyi yoğurt ve biraz mayonezle de karıştırabilirisiniz. Afiyet Olsun...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder