28 Ocak 2012 Cumartesi

Bakan Makarnası Tarifi

1 paket ince uzun Makarna,
1 adet yeşil dolmalık biber,
1 adet kırmızı biber,
150 gr. sucuk,
2 çorba kaşığı mısır,
Yarım demet maydanoz,
Yarım demet dereotu,
3 yemek kaşığı mayonez,
4 yemek kaşık yoğurt,
1 yemek kaşığı hardal,
Karabiber, Tuz.
Makarnaları tuzlu kaynar suda 8-9 dakika haşlayın.
Biberleri şerit şerit, sucukları dilim dilim kesin. Dereotu ve maydanozu ince kıyın. Mayonezi yoğurt ve hardal ile iyice karıştırın.
Makarnayı süzüp, hazırladığınız sosla iyice karıştırın ve servis yapın.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder